Archiwalny
Zdrowo, lekko, niskokalorycznie i zielono – nowe zasady żywienia w przedszkolu
Dokument archiwalny
Co najwyżej jedna porcja potrawy smażonej w tygodniu, ryba podawana przynajmniej raz na tydzień, a co najmniej trzy razy w tygodniu podczas obiadu na talerzu muszą znaleźć się surowe warzywa. Ministerstwo Zdrowia określiło, jakie produkty mogą być podawane przedszkolakom w ramach żywienia zbiorowego.
Jeśli posiadasz już konto – zaloguj się:
Jeśli nie masz dostępu,
UTWÓRZ KONTO TESTOWE i skorzystaj z jednorazowego bezpłatnego dostępu na 48 godzin
- Dostęp do tego konkretnego artykułu oraz do setek pozostałych porad dla przedszkoli publicznych i niepublicznych.
- Dostęp do bogatej bazy wzorów 738 dokumentów.
Podobne artykuły
Zobacz również
Aktualny numer
Dodano: 24.10.2024