Archiwalny

Sytuacje kryzysowe w przedszkolnej kuchni – 3 instrukcje dla pracowników

Marta Wysocka

Autor: Marta Wysocka

Data aktualizacji dokumentu: 21 grudnia 2016
Dokument archiwalny

Zdarzają się sytuacje, które należy uznać za krytyczne lub stanowiące potencjalne zagrożenie dla funkcjonowania kuchni. W szczególności są to brak wody, jej niewłaściwa jakość oraz zepsute produkty spożywcze. Opracuj instrukcje kryzysowe i nie narażaj dzieci na zatrucie pokarmowe lub choroby przenoszone drogą pokarmową.

Pozostało jeszcze 95% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Jeśli posiadasz już konto – zaloguj się:

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła

Jeśli nie masz dostępu,

UTWÓRZ KONTO TESTOWE i skorzystaj z jednorazowego bezpłatnego dostępu na 48 godzin

  • Dostęp do tego konkretnego artykułu oraz do setek pozostałych porad dla przedszkoli publicznych i niepublicznych.
  • Dostęp do bogatej bazy wzorów 738 dokumentów.
Marta Wysocka

Autor: Marta Wysocka

Specjalistka w zakresie prawa oświatowego, autorka i redaktorka kilkudziesięciu publikacji z zakresu edukacji i oświaty, prawa oświatowego oraz prawa pracy. Ukończyła prawo oraz filologię polską na Uniwersytecie Łódzkim.
Numer 135 Październik/Listopad 2024 r.
Dodano: 24.10.2024

Numer 135 Październik/Listopad 2024 r.

Pokaż listę wydań

Testuj bezpłatnie Portal przedszkolny przez 48 godzin