Archiwalny
Sytuacje kryzysowe w przedszkolnej kuchni – 3 instrukcje dla pracowników
Dokument archiwalny
Zdarzają się sytuacje, które należy uznać za krytyczne lub stanowiące potencjalne zagrożenie dla funkcjonowania kuchni. W szczególności są to brak wody, jej niewłaściwa jakość oraz zepsute produkty spożywcze. Opracuj instrukcje kryzysowe i nie narażaj dzieci na zatrucie pokarmowe lub choroby przenoszone drogą pokarmową.
Jeśli posiadasz już konto – zaloguj się:
Jeśli nie masz dostępu,
UTWÓRZ KONTO TESTOWE i skorzystaj z jednorazowego bezpłatnego dostępu na 48 godzin
- Dostęp do tego konkretnego artykułu oraz do setek pozostałych porad dla przedszkoli publicznych i niepublicznych.
- Dostęp do bogatej bazy wzorów 738 dokumentów.
Podobne artykuły
Zobacz również
Aktualny numer
Dodano: 24.10.2024