• Poradnik Dyrektora PrzedszkolaPoradnik Dyrektora Przedszkola
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj sięZamów
  • x
  • SKLEP (NOWOŚĆ)
  • Rekrutacja do przedszkola
  • Odpowiedzialność dyrektora
  • Współpraca z rodzicami
  • Nadzór pedagogiczny
  • Organizacja pracy przedszkola
  • Pomoc p-p
  • Bezpieczeństwo i opieka
  • Kadry i płace
  • Przedszkola niepubliczne

usługi kateringowe

AdobeStock_46912816

System bezpieczeństwa żywności w szkole, która zapewnia posiłki dzieciom przedszkolnym poprzez katering

Sprawdź, czy szkoła podstawowa, która nie ma kuchni ani stołówki i zapewnia żywienie dla dzieci z oddziału przedszkolnego za pośrednictwem firmy kateringowej, musi prowadzić dokumentację bezpieczeństwa i jakości żywienia oraz wdrożyć procedury związane z żywieniem, w tym system HACCP.

Z tego artykułu dowiesz się m.in.:

  • Co to jest dokumentacja dobrych praktyk higienicznych GHP.
  • Jakie procedury i instrukcje niezbędne dla zapewnienia bezpieczeństwa żywności i żywienia należy wdrożyć w szkole.
  • Jakie 5 dokumentów związanych z żywieniem dzieci w oddziale przedszkolnym należy wdrożyć.
  • Kto odpowiada za zorganizowanie, wdrożenie i koordynację zakładowego programu bezpieczeństwa żywności w szkole. 
  • Bożena Winczewska
  • 25 lipca 2022 r.
  • Nr 107 - Sierpień 2022

Procedura dotycząca dostarczania posiłków przez firmę zewnętrzną

  • 25 października 2020 r.
  • Bezpieczeństwo i opieka
82315428

Nagrody i wyróżnienia

PortalPrzedszkolny.pl

Informacje

  • Oferta
  • Redakcja
  • Nasi eksperci
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Współpraca

Partnerzy

PortalOświatowy.pl
Epedagogika.pl

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  • Centrum Obsługi Klienta
    Czynne: pn-pt w godz. 8:00-16:00
    Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  • Email: [email protected]

© Wiedza i Praktyka
Strona używa plików cookies.Korzystając ze strony użytkownik wyraża zgodę na używanie plików cookies.